Avontuurlijk buiten leven

We zitten in een nieuwe maand en dat is ook wel te merken. Hallo december, hallo winterweer, hallo laatste maand van het jaar, maar ook hallo gezelligste maand van het jaar! Een maand waar veel gekookt wordt voor een fijn gezelschap. Maar waarom binnen koken als het ook buiten kan?

Ben jij een buitenmens en is het buiten leven voor jou weggelegd? Dan is de Big Green Egg iets voor jou! Heerlijk genieten van de BBQ in de winter.

 

Big Green Egg MiniMax

Als je het woord BBQ hoort dan zit je toch gelijk met je gedachten bij de zon. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Met de Green Egg grill je het hele jaar door, ook in de winter. Doordat de Green Egg een isolerende keramische laag heeft zijn de buiten temperaturen geen enkel probleem voor de Big Green Egg. Het keramiek staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe beter de isolatie en hoe makkelijker het gebruik. Ondanks de koude temperaturen buiten zal het binnenin de Egg goed warm blijven, waardoor het voedsel gelijkmatig wordt gegaard. Dit dankzij het warmte weerkaatsende keramiek en de vorm van de Egg.

 

Big Green Egg Buitenkeuken

Met de Green Egg kunt u bakken, grillen, roken, stomen en (slow) koken. Green Egg is niet gewoon een barbecue, maar net als de Ofyr een complete buitenkeuken. Je kunt optimaal gebruik maken van de Big Green Egg, omdat je complete gangen kunt serveren die volledig op de Green Egg zijn bereid. Een heerlijk gegrild stuk vlees of een mooi stukje vis, knapperige pizza’s of een heerlijk dessert. Wie wilt dat nou niet? Maar welke Big Green Egg past er bij jou?

 

Big Green Egg met zijplanken

Welk formaat is geschikt voor jou? Kook je graag voor grote groepen of liever voor je gezin? Wat zijn de precieze maten en welke grilloppervlaktes zijn er allemaal? Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste Egg voor bij jou!

Big Green Egg Mini

  • De Green Egg mini is perfect voor een beperkte buitenruimte of neem jij de Egg graag ergens mee naar toe? De camping, een picknick of op de boot. Dat kan gemakkelijk met deze lichtgewicht. De mini is geschikt voor eenvoudige gerechten en is voor 2 tot 4 personen.

Big Green Egg MiniMax

  • De Green Egg minimax heeft voordelen van de mini als van de grotere modellen. Dit model is geschikt voor 4 tot 6 personen en ook gemakkelijk voor thuis of onderweg.

Big Green Egg Small

  • De Green Egg small heeft dezelfde kookoppervlakte als de minimax. Ook dit model is geschikt voor 4 tot 6 personen. Het verschil tussen de small en de minimax is dat de small net een kilo zwaarder is en de vorm iets is veranderd. De vorm van de small gaat meer lijken op de grote modellen en is dus niet meer bedoelt voor regelmatige verplaatsing.

Big Green Egg Medium

  • De Green Egg medium is bedoelt voor de gezelligheidskok. Heerlijke gerechten bereiden tijdens een feestje of heb jij een groter gezin dan is dit model perfect voor jou. Met de medium kan je koken voor een gezelschap van 6 tot 8 personen.

Big Green Egg Large

  • De Green Egg large de populairste van het stel. Met de large kan je koken voor ongeveer 10 personen, een flink gezelschap dus. Met de large zijn alle kooktechnieken mogelijk en zijn er zelfs vele uitbreidingen voor dit model.

Big Green Egg XLarge

  • De Green Egg xlarge is letterlijk en figuurlijk van groots formaat. Dit model heeft dezelfde mogelijkheden als de Green Egg large. Wat het enige verschil is tussen de large en de xlarge is dat de kookcapaciteit bij de xlarge een stuk hoger ligt dan bij de large. Met de xlarge is koken voor een groep van ongeveer 16 personen geen enkel probleem!

 

Bekijk onze Big Green Egg pagina voor meer informatie of kom eens langs in onze showroom om de Green Egg in het echt te beleven!

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in