Buiten leven in comfort

Het buiten leven gaat weer beginnen! Het is weer langer licht, waardoor je weer heerlijk kan gaan genieten in de tuin.

Wordt jij ook zo vrolijk van de zonnestralen in je gezicht? Waar wij ook vrolijk van worden, een woning waarvan het interieur en exterieur passend zijn aan elkaar. Een exterieurplan welke geheel matcht met het interieur, daar wordt je toch blij van!

Naast het interieur denken wij ook graag mee met het exterieur. Wij maken interieurplannen in combinatie met een exterieurplan, waarbij wij het exterieur afstemmen op het ontwerp binnen. Dit wordt vaak vergeten, maar is o zo belangrijk. Omdat dit vaak vergeten wordt worden er regelmatig verkeerde concessies gedaan en dat is zonde. Wij kijken met alles mee en uiteraard ook met welke aanpassingen het beste tot zijn recht komen in de aanzichten van de gevel en de stijl van de woning.

 

Exterieur realisatie Oud Gastel

 

Het kiezen van de materialen is meestal de moeilijkste keuze, maar het toepassen van de juiste materialen is wel erg belangrijk. Materialen waar wij veel mee werken is verouderd hout en keramische tegels. Verouderd hout is ideaal voor buiten en heeft een lange levensduur, omdat het al geïmpregneerd is. Een stoer, robuust en sfeervol materiaal! Naast het verouderde hout, leveren wij ook keramische tegels voor zowel binnen als voor buiten. Het fijne hiervan is dat je binnen en buiten met elkaar kunt verbinden, zo creëer je een ruimtelijk effect en wordt het één geheel.

 

Exterieur realisatie Roosendaal

 

Benieuwd naar wat wij voor jou exterieur kunnen betekenen? Wij kijken graag met je mee en maken een passend ontwerp die het exterieur tot een prachtig geheel maakt!

 

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in