De finishing touch is het juiste beslag

De finishing touch op een raam, deur of meubel is het juiste beslag. Maak jou interieur helemaal af met de nieuwe collectie deur, raam- en/of meubelbeslag van Dauby en geef karakter aan alle ruimtes.

Er is weer een gloednieuwe collectie bij Dauby en wat voor één! De CDL-collectie, deze collectie bestaat uit vertrouwde én nieuwe modellen welke in een eigentijds en luxueus jasje zijn gestoken. Fijn deurbeslag met een messing afwerking, landelijk, klassiek, maar ook zeker Scandinavisch en minimalistisch.

 

Messing dauby beslag

Combineer deze matte goudtint met de kleuren en materialen van nu en breng hierdoor extra kleur in je interieur. Naast dat deze kleur perfect te combineren is, is hij ook nog eens warm en zorgt deze messing afwerking voor sfeer. Messing zou wel eens onmisbaar kunnen worden in de toekomst en is dus een fijne nieuwe aanwinst in ons assortiment.

Het fijne aan messing deurbeslag is dat het duurzaam is, bacterie werend en het kan geplaatst worden in vochtige ruimtes, perfect voor in de keuken en/of badkamer. Ideaal om in het gehele huis dezelfde stijl door te laten lopen, waardoor je rust en eenheid creëert.

 

Messing Dauby beslag

De CDL-collectie bestaat uit 2 verschillende lijnen met elk hun eigen uitstraling. Country en City, beide uniek en ambachtelijk.

De Country-lijn heeft een landelijke, romantische uitstraling en bestaat uit de klassieke vertrouwde modellen. Om het interieur net iets extra’s te geven is het Country beslag heel mooi in het moderne interieur, in combinatie met robuuste en warme materialen.

De City-lijn bestaat uit geheel nieuw beslag, strak en modern met andere vormen die een echte beleving zijn in jouw interieur. Dit beslag past perfect in het Scandinavische, Minimalistische interieur.

Een uitgebreide collectie, welke voor ieder interieur toepasbaar is!

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in