Een tegel voor ieder interieur

Iedereen heeft een eigen woonstijl en smaak. De ene houdt van landelijk modern en de ander van robuust industrieel. Maar welke tegel past er nou bij jou interieur?

Gelukkig hebben wij in ons kleuratelier een ruim assortiment aan tegels in verschillende formaten, kleurtinten en afwerkingen.

Vloertegel Industrieel

 

Hou jij van gezelligheid en warmte in jou interieur, dan is de landelijke stijl perfect voor jou. Gebruik natuurlijke materialen om sfeer te creëren en zachte aardetinten om de rust te behouden. Qua tegels zijn de volgende kleuren een goed basis palet voor in jou huis: beige, taupe of warm wit. Om het eventueel iets stoerder te maken kan je ook nog kiezen voor donkere accenten, dit maakt jou interieur net iets robuuster, wat ook zeker bij het landelijke interieur past. Naast een egale tegel, kan je ook voor een houtlook kiezen zoals te zien op onderstaande foto. Zo’n houtlook tegel geeft direct sfeer aan de ruimte en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk!

Houtstructuurtegel

 

Ben jij niet van de tierelantijn, maar meer van strak, minimalistisch en opgeruimd. Ga dan voor een moderne tegel met als basis een basic kleurtint zoals, grijs, wit of naturel houtlook. Kies voor een groter formaat tegel met een egale tint of afwerking, waardoor je de gewenste ruimte ruimtelijker laat ogen. Het leuke aan deze basistegels is dat je ze met bijna alle tegels kunt combineren! Wil je je interieur toch iets speelser maken? Maak dan gebruik voor een design tegel zoals marmer of een accent tint zoals zwart.

Lichte Scandinavische vloertegel

 

Heeft jou interieur een stoere uitstraling met een robuust en rauw randje? Dan passen de tegels met een industrieel uiterlijk perfect in jou huis. Grote tegels zoals bijvoorbeeld 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, of ga jij nog een stapje verder 120 x 120 cm. Met de grootformaattegels creëer je een ruimtelijke omgeving, waardoor je robuuste meubelen mooier en luchtiger over komen. Als basistinten is de beste keuze een grijstint, antraciet of zwart. Waar je ook voor kunt kiezen bij deze stijl is een accenttint zoals, cortenstaal, brons of juist een wat warmere houtstructuur.

Flaviker rebel

 

Een licht interieur met zachte kleurtinten en natuurlijke accessoires, dan past de Scandinavische stijl bij jou. Een strakke basis welke toch gezellig oogt door alle warme materialen en natuurlijke accessoires. Welke tegels passen er dan in jou interieur? Denk aan neutrale tinten zoals, wit, grijs of beige. Maar denk ook aan zachte pastelkleuren en houttinten in een lichte naturel tint. Met deze kleuren, structuren en materialen laat je jou Scandinavische stijl stralen! Nog een kleine tip, om jou ruimte een echte eyecatcher te geven kan je gaan voor een visgraat motief of de achterwand of wat dacht je van een apart formaat tegel op de vloer.

Visgraat wandtegel

 

Oogt jou interieur chique, romantisch of klassiek dan heb jij een elegante stijl met een luxe uitstraling. Met een marmerlook of natuursteenlook laat je jou interieur tot leven komen, als je meer warmte in je huis wilt creëren kies dan voor een houtlook tegel in visgraatmotief op de vloer. Hierdoor wordt de ruimte warmer met als nog een luxe uitstraling. Een basis tegel is niet per se nodig bij de klassieke stijl, dit omdat je kleur en diverse structuren mag en kan combineren.

Donker houtstructuurtegel

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in