Een vloer met karakter

Een vloer met karkater, onze nieuwe fineerparket vloeren met een toplaag van echt hout hebben een onmiskenbare warmte, zijn makkelijk te leggen en eenvoudig in onderhoud.

Met acht stevige vernislagen is je vloer bestand tegen krassen en ben je klaar om te gaan leven. Intensief gebruik hoort nou eenmaal in een interieur en met deze vloer is dat appeltje-eitje!

Parky houten parketvloer visgraat

Breng een stukje leven in je interieur door een houtenvloer toe te passen. Het geeft niet alleen warmte en sfeer, maar de vloer is ook nog eens uniek en duurzaam! Geen één plank is hetzelfde, het heeft structuur en hoeft niet perfect te zijn. Omdat hout een kostbaar materiaal is gaan we er zuinig mee om. Voor deze vloeren wordt er telkens maar een fijne laag hout gebruikt voor de bovenste afwerking. Elke boom die gebruikt wordt komt uit een duurzaam beheerd bos, elke plank is volledig recyclebaar. Met deze fineerparket kun je alle kanten op, het materiaal is tijdloos en het patroon bepaal je zelf. Een planken vloer of visgraatmotief het kan allemaal, zelfs een dubbel visgraatmotief is mogelijk. Keuze genoeg.

 

Parky houten parketvloer donker

Variëren met een natuurlijk materiaal. Kies jouw eigen houtsoort en kleur, jouw patroon en jouw formaat. De fineerparket vloeren zijn leverbaar in eiken, noten en diverse exotische houtsoorten, kunnen gelegd worden in het door jouw gekozen patroon en beschikbaar in verschillende lengtes, breedtes en toplagen. De ruimte van het huis bepaalt het formaat van je vloerplanken. Heb je een wat kleinere ruimte, dan kies je vaak voor een smalle en korte plank. Is de desbetreffende ruimte vrij groot en ruim, dan ga je voor de bredere en langere plank dit voor het beste resultaat. Ook de richting van de vloer is bepalend voor het gewenste eind resultaat. Wil je de ruimte groter laten ogen, kies er dan voor om de planken in de lengte te leggen. Met de acht mogelijke formaat opties is er voor ieder interieur de perfecte vloer.

 

Parky houten parketvloer

Past deze vloer in jou interieur? Benieuwd naar alle andere kleuren en afwerkingen? In onze showroom laten wij graag alles zien en kun je het natuurlijke materiaal echt ervaren!

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in