Elektrisch en gemakkelijk

De nieuwe vuurbeleving van 2023 zijn de nieuwe elektrische haarden van Dru. Met de Virtuo Evolve kan je genieten van verschillende ultra-realistische vlambeelden, van wel eens waar drie zijdes. Samen met het geluid van een knisperend haardvuur en een LED gloeibed, is deze nieuwe Evolve serie niet te onderscheiden van echt vuur.

Op zoek naar een haard met levensechte vlambeelden, weinig tot geen onderhoud en een haard die een instelbare warmte bied, dan is een elektrische haard dé perfecte oplossing voor jou. Gemak, duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Dru Elektrische haard Virtuo 180 Evolve
Dru Virtuo 180 Evolve

 

De Virtuo Evolve serie bestaat uit 3 verschillende en unieke haarden die in elk interieur passen. De gehele Evolve serie is voorzien van een frontmodel of een driezijdig model. Deze zijn geproduceerd in 3 verschillende afmetingen de 100, 130 en 180.

Het uiterlijk van de Virtuo Evolve

Design

  • Bij deze haard is elk design van toepassing.
  • De achterwand is een rib cast met een donker grijs/zwarte kleur, die ervoor zorgen dat het 3D effect nog beter tot zijn rechtkomt. En heeft een akoestische werking in de ruimte.

Brander bed

  • De bodem van de haard is bedekt met natuurgetrouwe kolen en gloeistenen. Daar bovenop liggen de natuurechte stammen met een unieke Eco Glow.
  • De haard komt echt tot leven omdat, je zelf de frequentie, lichtintensiteit en de kleur van de bodem kan kiezen. Je kan bij deze haard zelfs kleuren tevoorschijn laten komen vanuit de onder bak.

Vlambeeld

  • Zeer realistische vlambeelden
  • Door de projectietechniek wisselen de vlammen zich af, zo kan je het vlambeeld vergelijken met echt vuur. De vlambeelden zijn zelf te kiezen door middel van de afstandsbediening of via de Dru-app.

Vorm en type

  • De vorm van het glas van van de haard is horizontaal.
  • Glastype is standaard glas

 

Dru elektrische haard Virtuo 100/3 Evolve
Dru Virtuo 100/3 Evolve

 

Groen en realistisch

Dru heeft de elektrische haard dusdanig doorontwikkeld dat het vuur niet is te onderscheiden van de echte beleving. Vuur was nog nooit zo realistisch en duurzaam tegelijkertijd. Er ontstaan geen broeikasgassen, er is vrijwel geen impact op het milieu én de haarden zijn volledig recyclebaar! Zo geniet jij van de fijne sfeer, maar zonder de uitstoot.

Beleving

Eenvoudig genieten via de afstandsbediening of de Dru-app. Kies zelf de warmte, het licht en het geluid van de haard. De Virtuo-haard is uitgerust met compacte verwarmingselementen. Kies tussen een verwarmingselement van 1 of 2 kW voor snelle plaatselijke verwarming. Naast de verwarming maakt het geluid van een knisperend vuur de haard helemaal compleet.

 

Dru elektrische haard Virtuo 100 Evolve
Dru Virtuo 100 Evolve

 

Een Virtuo haard kan je eenvoudig op elke gewenste plek in huis plaatsen. Er is geen schoorsteen of afvoer nodig, omdat hij volledig elektrisch is. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en je kunt al genieten van een romantisch haardvuur. Ook zijn deze elektrische haarden gemakkelijk te bedienen en past deze in elke woonsituatie, maar welke voordelen heeft een elektrische haard nog meer?

De voordelen

  • De vlammen van de Dru Virtuo zijn niet van echt te onderscheiden. De vlammen worden in 3D geprojecteerd en dankzij de natuurechte houtblokken oogt de Virtuo Evolve vrijwel hetzelfde als een haardvuur.
  • Er vindt geen verbranding plaats waardoor een elektrische haard veiliger is dan een gas- of houthaard.
  • Omdat er geen sprake is van echt vuur is deze haard ook nog eens onderhoudsarm.
  • Optioneel is een verwarmingselement, genieten van de sfeer maar ook de warmte.
  • Elektrische haarden zijn gemakkelijk te plaatsen. De haard werkt al wanneer de stekker in het stopcontact wordt gestoken.

Ben je benieuwd naar deze elektrische haarden en wil je meer weten van de Virtuo Evolve serie? Kom langs in onze showroom, wij laten je alles zien!

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in