Geef sfeer aan de badkamer

De badkamer, één van de fijnste plekken in huis. Een ruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag of omdat je er gewoon even aan toe bent.

Maar naast een rustige uitstraling waar je zen van wordt, mag het ook zeker een luxe touch hebben waardoor de badkamer net wat extra’s uitstraalt. De badkamer werd tot op een paar jaar geleden nog als een praktische ruimte gezien, je komt er om jezelf te wassen, even snel je tanden te poetsen en dat is het. Maar praktisch is in deze tijd niet meer het juiste woord als je aan de badkamer denkt. Laat je interieur weerspiegelen met de badkamer, waardoor je badkamer net dat huiselijke en knusse gevoel krijgt met het stukje zen en rust.

VERBIER-TAUPE-20x120_VERBIER-WALL-TAUPE-33X100_Capas_SZ1
Wandtegel C0729 – afmeting 33,3 x 100 cm.

 

Vanaf vandaag wordt de badkamer gezien als een pure Wellness ruimte, waar je heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van de rust en de stilte. Door zachte kleurtinten te combineren met natuurlijke materialen creëer je rust en harmonie. En als je die twee dingen dan weer combineert met een te gekke accentkleur, dan heb je toch echt wel hét perfecte plaatje!

Denk bij natuurlijke materialen aan diverse houtsoorten, marmer en cement, bij zachte kleurtinten aan aarde tinten zoals, taupe, zand, bruin, beige en terracotta en lichte kleuren en bij een accentkleur aan bijvoorbeeld koper, rosé of goud voor wat extra luxe of ga voor de diepere contrasten doormiddel van zwarte kranen.

 

Sfeervolle badkamer met bad

 

Een badkamer geheel naar eigen smaak en stijl maken is een moeilijke keus, zeker met het huidige aanbod aan producten. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste keuze in stijl, vorm en kleur, maar ook met het praktische gedeelte in de badkamer kijken wij mee. Voordat de juiste materialen gekozen worden maken wij een passend badkamer ontwerp geheel naar jouw wensen. Naast een ontwerp leveren wij ook de juist passende en indien gewenste bijzondere materialen. Wij zoeken de juiste kleuren en materialen bij elkaar en komen zo samen tot een eind resultaat waar je nog jaren van kan genieten!

 

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in