Gezellig bij de houtkachel

De wintertijd gaat vanaf aanstaande zondag weer in en hoe kun je de wintertijd het beste beginnen? Met heerlijk herfst weer natuurlijk!

Buiten is het echt herfst geen zon en warmte meer, maar koud en nat. In deze periode zullen we weer meer binnen gaan vertoeven, maar met een houtkachel of houthaard in jouw woning is dat helemaal niet zo erg. Heerlijk bij het haardvuur genieten van een fijne warmte na een koude dag.

Austroflamm Clou Xtra vrijstaande houtkachel

 

De vrijstaande houtkachel van Austroflamm is een echte eyecatcher voor in jou interieur. Door het design met de ronde vormen is het een opvallende kachel met stijl, die ook nog eens een heerlijke warmte verspreidt. Maar waarom kiezen voor een houtkachel of houthaard? En welk model past dan weer het beste in jou interieur?

Een houtkachel of houthaard zorgt voor de ultieme sfeer en geeft een intense warmte. Tevens staat een houtkachel of houthaard bekend om zijn hoge rendement. Tegenwoordig verhogen geavanceerde stooktechnieken het rendement nog aanzienlijk en besparen daarmee brandstof. De nadruk wordt dan ook gelegd op het zien van de vlammen, waarmee warmte en sfeer uitstekend wordt gecombineerd. Onze houtkachels en houthaarden hebben een grote variatie aan vermogens, waardoor wij voor ieder interieur een kachel of haard kunnen adviseren.

Er zijn vele mogelijkheden waaruit je kunt kiezen bij een kachel of haard, denk aan een vrijstaande houtkachel zoals hierboven of een inbouwhaard. Maar denk ook aan welk model je dan wilt, een fronthaard, 2-zijdige, 3-zijdige of een tunnelhaard, zoals ik al zeg er is voor ieder interieur een kachel of haard. Daarnaast zijn er ook nog vele vormen, elke vorm heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen.

Genoeg om over na te denken. Alvast inspiratie op doen? Klik dan verder op de link en bekijk onze kachels en haarden alvast. https://www.jebeexclusief.nl/product-categorie/kachels-haarden/houtkachels/

Liever de vuurbeleving in het echt ervaren? Kom dan gezellig langs in onze showroom en warm heerlijk op bij onze kachels en haarden!

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in