Het interieur op smaak gebracht

“Zelfs de kleinste details moeten kloppen.”

Het interieurontwerp is gepresenteerd, je bent enthousiast geworden en ziet het al helemaal voor je. Jouw droominterieur wordt werkelijkheid! Maar dan kom je thuis en heb je enkel alleen het ontwerp in handen. Je gaat aan de slag, maar komt tot de conclusie dat het afstylen van je interieur nog een hele opgave is. Kleuren en materialen die je bij elkaar wilt laten passen en dan wil je ook nog eens eenheid creëren. Het afstylen van een interieur blijkt nog best een uitdaging, maar deze uitdaging gaan wij graag aan!

DTP Home
Meubels & Accessoires van DTP Home

 

Naast het ontwerpen van interieurs stylen wij ook de ontworpen ruimtes of je huidige ruimte af in de sfeer en stijl die gewenst is. Binnen het door jouw aangegeven budget gaan wij opzoek naar, meubels, verlichting, raamdecoratie, vloerkleden en/of accessoires die perfect passen bij jou nieuwe of bestaande interieur. Wij werken samen met een aantal merken/leveranciers, maar in deze blog laten wij je kennis maken met twee nieuwe merken; DTP Home & Must Living! Twee unieke Nederlandse merken op het gebied van interieur & wonen.

Handgemaakt, duurzaam & eerlijk. De drie belangrijkste kenmerken van DTP Home & Must Living. Alle producten worden (lokaal) met de hand gemaakt, zijn met zorg geselecteerd op duurzaamheid en er wordt gebruik gemaakt van teruggewonnen teak, wat weer goed is voor onze planeet.

Must Living meubels
Meubels & verlichting van Must Living

 

“The perfect match”

De tijdloze en hedendaagse meubels van DTP Home en de authentieke en stijlvolle meubels en accessoires van Must Living zijn “the perfect match”. Combineer deze twee merken samen en je hebt de feel good factor die je wilt hebben in je interieur.

De DTP Home collecties kunnen soms wat rauw en robuust ogen, maar ook kwetsbaar en rank. De ontworpen meubels zijn soms wat simpel, maar vormen hierdoor een goede basis die blijvend is voor ieder interieur. Ook al zitten er ook echte eyecatchers tussen! Combineer de DTP Home collectie met jou favoriete accessoires, kleuren en stoffen van Must Living in de stijl die bij jou past en laat jou interieur tot leven komen!

Must Living accessoires
Accessoires van Must Living

 

Loop eens binnen in onze showroom laat je inspireren, vraag naar de mogelijkheden op het gebied van interieur styling of bekijk de diverse meubels en accessoires in onze showroom en in de sfeerboeken van DTP Home & Must Living.

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in