Hoekhaard met ultiem vuurzicht

Door zijn panoramisch vuurzicht is de Dik Geurts Instyle Corner Slim houtkachel de meest unieke hoekhaard op de markt.

Deze houthaard is voorzien van een doorlopend glasraam, waardoor je optimaal kunt genieten van een ultieme vuurbeleving. Een volledig vuurzicht zonder dat er een metalen hoekstijl tussen de 2 glazen ruiten zit. Een fijne aanpassing die zorgt dat het zicht prettiger wordt en de haard een rustige uitstraling krijgt.

Deze tweezijdige houthaard is perfect voor in een hoek of als eyecatcher van een ruimte. Zo wordt de haard het echte middelpunt van het interieur!

 

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/495 houtkachel

De Instyle Corner Slim is er in twee varianten, de lagere variant 660/495 en de hogere variant 660/570. Door de komst van de hogere variant biedt Dik Geurts een oplossing voor alle bestaande situaties.

Doordat de binnenzijde van de Instyle Corner Slim van warmtevasthoudend vermiculiet is reflecteert de warmte zeer goed in de houthaard en dat is alleen maar gunstig, omdat deze reflectie zorgt voor een snellere opwarming van het rookkanaal en meer warmte in het vuur. Aan de bovenzijde van de haard is een onzichtbare sleuf voorzien die zorgt voor de secundaire verbranding en dit resulteert tot een schonere verbranding en meer rendement.

 

Dik Geurts Instyle Corner Slim 660/570 houtkachel

Doormiddel van de enkele luchtschuif is de bediening van deze haard erg gemakkelijk. Met drie standen is er een volledige controle over het vuur en de warmteafgifte. De haard is voorzien van een solide draaideur waardoor je gemakkelijk hout kan bijvullen. En dus heerlijk kunt blijven doorstoken!

Een hoop voordelen aan deze haard zoals je kunt lezen.

Hopelijk kunnen we deze fijne hoekhaard in het nieuwe jaar weer aan jullie presenteren in onze showroom.

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in