Interieur dromen op maat gerealiseerd

Volledige vrijheid in vormgeving en materiaal. Dat is wat je met maatwerk kunt creëren, een ontwerp en realisatie geheel naar de wensen van de klant.

En dat is wat wij doen! De klanten een passend en sfeervol interieur aanbieden in je eigen stijl.

maatwerk haardmeubel

Maatwerk kent geen grenzen, niet in materiaal en ook niet in ontwerp. We komen het vaak tegen, klanten met woonwensen die ze graag willen laten uitkomen, maar een bestaande plattegrond welke niet aansluit op die wensen. Dat maakt het voor de meeste klanten al lastig. De eerste gedachten die dan door je hoofd gaan is dat het toch niet mogelijk is, laat dan maar zitten. Maar dat moet je zeker niet doen. Heb je een woonwens? Probeer deze dan ook waar te maken. En dat is wat wij de klanten mee willen geven. Is een standaard interieur of meubel niet mogelijk of komt deze dan totaal niet tot zijn recht. Denk dan eens aan maatwerk, daarbij is (bijna) alles mogelijk.

Onze interieurontwerpers kijken graag met je mee en geven het juiste advies op maat. Aan de hand van impressies, schetsen en 3D-ontwerpen kunnen wij een goed beeld geven van het uiteindelijke eindresultaat. Met onze passie voor hout en oog voor detail maken wij een uniek ontwerp.

Klassiek landelijke keuken

Denk aan een keuken op maat, maatwerk badkamer meubilair, een kast of tafel op maat gemaakt. Doordat maatwerk geen grenzen kent, kun je je creativiteit geheel de vrije loop laten gaan.

Bij maatwerk is de stijl, de kleuren, de materialen en de afmetingen erg belangrijk. Wij kijken samen met de klant naar de wensen en smaak welke toegepast dient te worden en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Om een passend ontwerp te maken zijn wij op de hoogte van de laatste trends, zodat wij een ruime keuze kunnen aanbieden.

Benieuwd naar wat maatwerk voor jou kan betekenen? Maak eens een afspraak en laat jou interieurwensen werkelijkheid worden.

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in