Smaakvol afgewerkt

Geef jou huis meer kleur en textuur met behulp van wandbekleding! Met een kleur op de wand geef je jou interieur nog meer sfeer en met een textuurwandbekleding voeg je iets speciaals toe aan de ruimte.

Maar wandbekleding is er in diverse soorten, bijvoorbeeld behang en/of verf. In onze showroom laten wij de diverse wandbekleding zien en vinden we samen wat het beste bij jou past.

Vescom vinyl wandbekleding Grayson

 

Behang

Ben jij iemand die wel van kleur en textuur houdt, misschien een tikkeltje gewaagd maar wel stijlvol. Dan hebben wij de perfecte wandbekleding gevonden! Ken je het merk Vescom al? Wandbekleding van Vescom is er in diverse materialen, dessins en prints. Zo zijn er behangsoorten gemaakt van zijde en linnen, deze bestaan voor 100% uit échte materialen. Zijde en linnen zijn warme materialen, waarmee je veel sfeer kunt creëren in een ruimte. Maar niet alleen zijde en linnen zijn te gekke behangsoorten, ook Vinyl is fijn om toe te passen in jou interieur. Naast dat het een fijn product is heeft het ook nog eens een aantal voordelen. Vinyl is een duurzaam en sterk materiaal dat lang meegaat, is brandwerend en ook nog eens afwasbaar!

Vescom textielwandbekleding Puralin

 

Muurverf

Is behang net iets te gewaagd, te druk of gewoon niks voor jou? Kijk dan eens naar de verf van Carte Colori. Met de verf van Carte Colori is er voor ieder wat wils. Kalkverf, metallicverf, krijtverf en projectverf. Past behang niet bij jou interieur, maar wil je toch een speciale touche aan die ene wand geven, ga dan voor de matte kalkverf of metallicverf. Met de kalkverf creëer je een rustieke uitstraling met veel structuur. Kalkverf is in verschillende kleuren te verkrijgen, waardoor je het kunt toepassen bij iedere interieurstijl. Met de metallicverf breng je je wand tot leven en geef je een bijzondere uitstraling aan je interieur. Deze verf is gewaagd, maar geeft wel een WOW-effect als eindresultaat. Metallicverf is in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen.

Carte Colori verf

 

Zijn de kalkverf en de metallicverf te aanwezig voor jou? Kies dan onze krijtverf of projectverf. Deze twee verfsoorten zijn rustig en hebben een egale matte uitstraling. Doordat de krijtverf natuurlijke pigmenten bevat en het een krijteffect heeft zorgt het voor een rustige sfeer. Niet te aanwezig, maar wel sfeervol. De krijtverf is verkrijgbaar in alle Carte Colori kleuren, genoeg keus! En dan de projectverf. Projectverf is een afwasbare matte muurverf en zowel binnen als buiten toepasbaar. Ook deze verf heeft een egale uitstraling en is perfect voor in de hal, keuken en badkamer. De projectverf is ook verkrijgbaar in alle Carte Colori kleuren, lichte of donkere tinten het kan allemaal.

Carte Colori verf

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in