Unieke driezijdige gashaard

Een sfeermaker voor jou interieur! De nieuwste gashaard van Barbas, Gas Fire Panorama.

De nieuwe aanwinst voor in elke ruimte. De Gas Fire Panorama is in diverse modellen en afwerkingen te verkrijgen, voor welke uitvoering ga jij?

 

Barbas Gas Fire Panorama

De Gas Fire Panorama van Barbas is een unieke driezijdige gashaard voorzien van een nieuwe uitstraling en een vernieuwd vlammenspel. Door de nieuw ontwikkelde brander creëer je de ultieme vuurbeleving voor in jou huis. Deze gashaard heeft een terug liggende achterwand waardoor er een beschutte stookplaats ontstaat die zorgt voor een intieme sfeer. Het leuke aan deze gashaard is dat je de haard geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Er kan namelijk gekozen worden tussen drie achterwanden. De stalen, vlakke achterwand, een zwarte keramische spiegelwand en een geribbelde stalen achterwand zoals hierboven op de afbeelding te zien. Deze achterwand wordt ook wel het industriële interieur genoemd, maar past net zo goed bij alle andere interieurstijlen.

Je hebt niet alleen keuze in de achterwanden, maar ook in de verschillende kaders en de kleur van de houtstammen. Zo is er een kader van 4, 6 of 10 centimeter. Deze kaders zijn 8 mm dik en omsluiten het glas. Past een kader niet bij jou interieur of vind je het dan te grof worden? Je kunt de haard ook kaderloos bestellen, fijn hé! En dan nog de keuze uit de verschillende kleuren houtstammen. Gelukkig is het je niet al te moeilijk gemaakt, want je hebt keuze uit twee afwerkingen. De natuurlijke houtkleur of een zwart verkoolde houtset. De nieuwe zwart verkoolde set heeft een krachtige kleur en versterkt hierdoor het vlammenspel.

De kleuren van de stammen zorgen er natuurlijk al voor dat het vuurbeeld en het vlammenspel zo realistisch mogelijk ogen. Hierbij wordt ook nog eens sfeerverlichting toegevoegd, welke bijdraagt aan een maximale vuurbeleving.

 

Barbas Gas Fire Panorama

De Gas Fire Panorama wordt standaard geleverd met de nieuwste brander. De premium fire 2, deze brander bestaat in totaal uit 7 branders. Premium fire wilt zeggen dat de vlammen uit de stammen komen, hierdoor wordt het vuurbeeld nog realistischer dan dat deze al was. De haard heeft een schakelbare brander en door middel van de schakelfunctie kan je ervoor kiezen om de achterste branders uit te schakelen, hiermee kan je het vermogen tot 40% reduceren, zonder de vlamhoogte te verlagen.

Naast de schakelfunctie beschikt de brander ook over een ECO-stand met een modulerend vlambeeld. De twee L-vormige branders creëren een hoger vlambeeld, zonder dat hij extra vermogen toevoegt aan de haard. De minimale stand is te reduceren tot 4 kW.

 

Barbas Gas Fire Panorama

Benieuwd naar alle modellen en de mogelijkheden. Via deze link ~Bekijk hier de Barbas Gas Fire Panorama~ komt u uit op alle beschikbare modellen en de verdere informatie. Toch liever informatie ontvangen van één van onze adviseurs? Stap gerust binnen in onze showroom of maak een afspraak, wij vertellen u graag meer over deze gashaard van Barbas!

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in