Wandbekleding Meteor

Textiel wandbekleding Meteor is sterk, duurzaam en gaat lang mee!

Een aantal fijne voordelen van de Meteor, maar naast de voordelen heeft deze wandbekleding een lage impact op het milieu waardoor dit product perfect past in deze tijd.

 

Vescom wandbekleding Meteor

Meteor is een textiel wandbekleding met het Cradle to Cradle Silver-certificaat een garantie voor circulariteit en valt onder de Xorel collectie. Xorel wilt zeggen dat de wandbekleding brandveilig, waterafstotend en vlekbestendig is. Deze eigenschappen zijn verwerkt in het garen, dat betekent dat er geen diverse coatings, chemicaliën of afwerkingen meer toegepast worden.  Door al deze eigenschappen is deze wandbekleding perfect voor iedere ruimte.

Geef je interieur een luxe, elegante en natuurlijke uitstraling met textiel. De perfecte basic wandbekleding, maar wel met een onderscheidende look. Het mooie aan dit textuur is dat het een eenvoudig dessin is verkrijgbaar in 61 verschillende kleuren. Voor ieder interieur is er wel een passend kleurenpalet en perfect te combineren met elkaar. Creëer een fijne en warme sfeer met de verschillende tinten en schakeringen. Het leuke aan deze textuur is dat het een tweekleurig effect geeft, door de schering en inslag van het materiaal.

 

Vescom wandbekleding Meteor

Een fijn product om mee te werken en om lang van te genieten! Kom het nieuwe kleurenpallet bewonderen in ons kleuratelier, wie weet vindt jij de perfecte match.

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in