Elektrische Kachels & Haarden

Elektrische Kachels & Haarden

Een Warm en Sfeervol Alternatief

delimiter image

Een elektrische kachel of elektrische haard geeft een heerlijk warme en gezellige sfeer in elke ruimte. Daar waar de plaatsing van een hout- of gaskachel niet mogelijk of gewenst is, biedt een elektrische kachel of elektrische haard uitkomst, zonder de noodzaak van een rookgasafvoer of andere voorzieningen. Een netstroomaansluiting is al voldoende en de werking van het apparaat is eenvoudig, veilig en duurzaam.

In vroegere jaren was de elektrische kachel en elektrische haard al populair en dankzij nieuwe technieken zoals waterdamp, mist en rookeffecten worden ze nu steeds vaker gekozen als alternatief voor houtkachels of gaskachels. Een elektrische haard of elektrische kachel creëren tegenwoordig een zeer realistisch effect, zodat u ook op deze manier kunt genieten van de gezelligheid en warmte van een haard.

Vaak leeft bij kachelkopers nog het idee dat een elektrische kachel of elektrische haard niet echt lijkt. Dankzij de nieuwe technieken zijn elektrische kachels en elektrische haarden tegenwoordig zó realistisch, dat ze op het blote oog niet meer te onderscheiden zijn van hout– of gaskachels. Zo ontwikkelt deze productgroep zich tot een populair, duurzaam en betaalbaar sfeerelement, dat niet meer onder doet voor een gas- of houtvarianten.

Alle diverse soorten kachels en haarden zijn leverbaar bij Je & Be Interieur. In onze showroom staan ook een aantal elektrische kachels opgesteld. Het is zeker de moeite waard om een keer langs te komen.

Meer Informatie Aanvragen

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op !

delimiter image

    Recommend
    Share
    Tagged in