Gaskachel & Gashaard

Gaskachel & Gashaard

Van Vrijstaand tot Inbouw

delimiter image

Je & Be Interieur is uw specialist voor een kachel of haard. Er zijn allerlei soorten gashaarden, maar welke gashaard past bij u? Een inbouw gashaarden, een vrijstaande gaskachel, een inzet gashaarden of een gevelkachel. In deze productgroep kunnen we onderscheid maken tussen gesloten en open systemen. Het gesloten systeem haalt de zuurstof voor de verbranding van buiten, het open systeem uit de woonkamer.

Waarom voor gas kiezen?

  • Gemak met slechts één druk op de knop genieten van een prachtige en natuurlijk haardvuur
  • Milieu, gas is een bijzonder schone brandstof zonder fijn stoffen
  • Eenvoudige installatie, de afvoer kan eenvoudig door de muur bij een gesloten verbranding.

Inbouw Gashaarden

Front, Hoek of Driezijdig

Gashaarden voor inbouw zijn er in hoekopstellingen, driezijdige haarden en fronthaarden. Een ingebouwde gaskachel brengt een strakke sfeer. Een vrijstaande kachel neemt over het algemeen minder ruimte in beslag. De diverse haarden kunnen strak in een wand ingebouwd worden of er kan een mooie schouw omheen geplaatst worden. De ombouw wordt meestal van een metal stud frame gemaakt waartegen hittebestendige gipsvezelplaten (Promatect) geplaatst worden. Waar u rekening mee moet houden bij het inbouwen van een gaskachel is dat er aan de bovenkant van de ombouw of boezem, ventilatieroosters aangebracht moeten worden. De ombouw moet zijn warmte kwijt kunnen. Laat u adviseren en kom langs in onze showroom om ideeën op te doen.

Vrijstaande Gashaarden

Volop Flexibiliteit

Flexibeler dan met een vrijstaande gaskachel bent u niet. Door voor een vrijstaande gaskachel te kiezen maakt u relatief weinig kosten doordat er geen ombouw gemaakt hoeft te worden, welke vervolgens gestukadoord dient te worden. Daarnaast kunt u eerder voor een andere gashaard kiezen wanneer u uitgekeken mocht zijn op het exemplaar welke u er nu ‘onder’ heeft staan.

Inzet Gashaarden

Een Minimum aan Breekwerk

Zo min mogelijk breken en slopen bij het vernieuwen van uw haard? Omdat u weinig rommel wilt hebben of omdat de ombouw misschien dragend is? In deze gevallen biedt de inzet gashaard uitkomst. Niet inbouwen maar inzetten. Met een minimum aan breekwerk kan de inzet gashaard ingezet worden.

Meer Informatie Aanvragen

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op !

delimiter image

    Recommend
    Share
    Tagged in