Gaskachel & Gashaard

Driezijdige tunnel gashaard

Gaskachel & Gashaard

Van Vrijstaand tot Inbouw

delimiter image

Je & Be Interieur is uw specialist voor een kachel of haard. Er zijn allerlei soorten gashaarden, maar welke gashaard past bij u? Een inbouw gashaard, een vrijstaande gashaard of een inzet gashaard. In deze productgroep kunnen wij onderscheid maken tussen gesloten en open systemen. Het gesloten systeem haalt de zuurstof voor de verbranding van buiten, het open systeem uit de woonkamer.

Waarom voor gas kiezen?

  • Gemak, met slechts één druk op de knop genieten van een prachtige en natuurlijk haardvuur
  • Milieu, gas is een bijzonder schone brandstof zonder fijn stoffen
  • Eenvoudige installatie, de afvoer kan eenvoudig door de muur bij een gesloten verbranding.

Inbouw Gashaarden

Front, Hoek, Driezijdig of Tunnel

Inbouw gashaarden zijn er in diverse opstellingen, zoals een hoekhaard oftewel een tweezijdige haard, een driezijdige haard, tunnel haard en een fronthaard. Met een ingebouwde gashaard creëert u een strakke uitstraling, die in ieder interieur past. De diverse haarden kunnen strak in een wand ingebouwd worden of in combinatie met een mooie schouw er omheen. Laat u adviseren en kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen.

Dru Maestro 75 Tunnel Eco Wave

Vrijstaande Gashaarden

Volop Flexibiliteit

Flexibeler dan met een vrijstaande gashaard bent u niet en het is meer dan enkel alleen een warmtebron. Met een vrijstaande gashaard heeft u een echte eyecatcher in uw interieur. Een vrijstaande haard staat geheel vrij in de ruimte en heeft een zichtbare kachelpijp, welke de haard robuuster maakt. Wat een voordeel is van een vrijstaande haard is dat deze makkelijk te installeren zijn en doordat de haard vrijstaand is makkelijk te vervangen.

Inzet Gashaarden

Een Minimum aan Breekwerk

Heeft u een bestaande schouw of ombouw en wilt u deze graag hergebruiken, maar wel toe aan een nieuwe haard? In dit geval biedt een inzet gashaard uitkomst voor u. Niet inbouwen, maar inzetten. Zo min mogelijk breek- en sloopwerk bij het vernieuwen van uw haard. Met een minimum aan breekwerk kan de inzet gashaard ingezet worden en heeft u een geheel nieuwe kachel, maar dan in de bestaande situatie.

Bellfires inzethaard Smart Bell 90-80
Meer Informatie Aanvragen

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op !

delimiter image
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recommend
Share
Tagged in