Moderne Tuin Roosendaal

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Beschrijving
Wij maken niet alleen interieurontwerpen, maar kijken wij ook mee naar het exterieur. Hiervoor kan dan een exterieurontwerp gemaakt worden en adviseren wij ook alle kleuren en materialen.
Over de opdracht

Deze woning in Roosendaal hebben wij mogen voorzien van een overkapping aan huis. Een fijne plek waar je zomers kunt genieten van het heerlijke weer, maar ook in de koudere maanden kun je makkelijk vertoeven onder de overkapping. Door middel van een buiten openhaard blijf je makkelijker buiten zitten en wordt het ook nog eens gezellig.

Naast een overkapping aan huis, heeft Je & Be ook de rest van de tuin aangepakt. Een tuin met een heerlijk zwembad en een overkapping waar je kunt zitten en genieten van een drankje met je vrienden of met het hele gezin.

Materialen

De buiten overkapping is bekleed met verouderd eikenhout van Retro-Wood en afgewerkt met een dessin wandtegel en een tegelvloer. Door de houten afwerking wordt er meer sfeer gecreëerd en krijg je al een knus en warm gevoel als je er alleen al naar kijkt.

Wat er natuurlijk niet mag ontbreken is zo’n moderne tuin als deze is een OFYR! De Island Corten donker grijs keramiek van OFYR is een echte eyecatcher en heeft ook nog eens een handige houtopslag.

Een tuin om de het gehele jaar van te genieten!