Tegelvloeren

Tegelvloeren

Groot Assortiment in Keramische Tegels

delimiter image

Bent u opzoek naar een keramische tegelvloer, bij Je & Be bent u op het juiste adres. In onze showroom hebben wij meer dan 150 tegels in ons assortiment, welke getoond worden in ons kleuratelier. Veel verschillende maten zijn beschikbaar waaronder 60 x 60 cm, 80 x 80 cm en 120 x 120 cm, wat tegenwoordig veelal gelegd wordt. Tevens hebben we in onze showroom een speciale presentatie met de XXXXL super large tegels ook wel de grote formaat tegels genoemd.

Een keramische tegelvloer is de ideale manier om een woonkamer, keuken of badkamer vloer mee af te werken. Wat een enorm voordeel is van een keramische tegelvloer is dat het erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te houden is. Het neemt geen vocht en vuil op, het krast niet en het blijft kleur echt. Ideaal voor een badkamer, toilet of keuken, maar ook zeker voor de woonkamer. Doordat de afwerkingen tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden zijn van een natuurstenen vloer, wordt er veelal gekozen voor een keramische vloer zodat u toch kunt genieten van alle voordelen en een mooi eindresultaat!

En niet te vergeten, tegenwoordig zijn onze tegels ook verkrijgbaar in diverse houtstructuren. Zo wordt er een warme en natuurlijke uitstraling gecreëerd in uw interieur. Ook deze afwerkingen zijn nauwelijks te onderscheiden van de houtenvloeren. Met deze houtlook tegels kunt u iedere ruimte voorzien van een houtstructuur, zelfs de badkamer!

Meer Informatie Aanvragen

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op !

delimiter image
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recommend
Share
Tagged in