Vinyl zonder Vinyl Vloeren

Vinyl zonder Vinyl Vloeren

Het Gezonde Alternatief Voor Vinyl

delimiter image

De Vinylvloer zonder Vinyl is een ongecompliceerde vloerbedekking en zeer geschikt voor een milieuvriendelijk en mooi interieur. Moderne oppervlakken gaan hier gepaard met innovatieve productietechnologieën. Zo ontstond de Vinylvloer zonder Vinyl een prachtig design die robuust en gemakkelijk te reinigen is. Meister-designvloer is bovendien het gezonde alternatief voor vinyl, want in een goede designvloer zit geen pvc en geen schadelijke weekmakers. Daarom hebben al deze vloeren het eco-keurmerk Blauwe Engel!

Deze designvloeren zijn in iedere ruimte toepasbaar. Dit omdat de vloeren beschikbaar zijn in vier verschillende opbouwvarianten comfort, flex, life en pro. Een renovatievriendelijke vloer, waaronder de bestaande tegels niet zichtbaar zullen zijn? Een zeer stille vloer met een dempende kurk laag? Of de watervaste variant, die zelfs in de badkamer te leggen is? Wij kijken graag met u mee welke type vloer het beste bij uw interieur past.

De authentiek ogende houtdessins van onze Vinyl zonder Vinyl vloerbedekkingen zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Deze indruk wordt nog eens versterkt door de voelbare structuren die ook zichtbaar zijn. Deze vloeren zijn daarmee bij normale belasting zeer geschikt voor een moderne en sfeervolle vloervormgeving, zowel in commercieel gebruikte ruimtes als privé. Deze designvloeren zijn niet alleen in houtdessins leverbaar, maar ook in tegeldessins. De tegeldessins zijn in verschillende steenimitaties te verkrijgen, waaronder voornamelijk grijstinten.
6503_Melango_LD300_20_Ambiente_R01
7320_MeisterDesign_Ambiente_R01
6380_Melango_LD300_25_Ambiente_01
Meer Informatie Aanvragen

Vul dit formulier in en we nemen snel contact met u op !

delimiter image
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Recommend
Share
Tagged in