Handgemaakte linnen-look

Natuurlijke en pure materialen zijn weer helemaal van deze tijd. Iedereen is er weg van en wilt de natuur naar binnen halen. Het interieur een boost geven door bijvoorbeeld een linnen wandbekleding toe te voegen aan jouw kleurenpalet.

Linnen, we kunnen niet meer zonder. Maar wat te doen als je helemaal weg bent van linnen, maar opzoek bent naar een eenvoudig te reinigen wandbekleding? Vescom heeft dé oplossen!

Vescom wandbekleding Granby
Granby vinyl wandbekleding

 

Een vinyl wandbekleding, maar dan met de uitstraling en zachtheid van textiel. De dessins Granby en Rebun zijn het bewijs van handgemaakte linnen-looks. Deze twee dessins hebben de uitstraling van linnen, maar de voordelen van vinyl. Twee totaal verschillende looks, maar perfect samen te combineren! De Granby heeft een klassieke visgraatpatroon. Op het gebied van textiel, welke geweven is heeft Vescom de gestructureerde, subtiele streep ontworpen met respect voor het oorspronkelijke materiaal. Doordat er gewerkt is met reliëf heeft de Granby de uitstraling en het gevoel van stof, maar vertaald naar een slijtvaste en reinigbare vinyl wandbekleding.

De Rebun heeft een egale textielweefsel en daardoor de uitstraling van natuurlijk linnen. De kenmerk van Rebun is de grofmazige structuur, welke lijkt op grof geweven linnen. Een uitgesproken uitstraling en rijke textuur. Om de perfecte reliëfdruk te krijgen voor het Rebun dessin is er onderzoek gedaan naar bestaande geweven textielen, aan de hand van handgemaakte stalen en texturen is hier het eindresultaat.

 

Vescom Granby en Rebun vinyl wandbekleding
Granby en Rebun vinyl wandbekleding

 

Een natuurlijk kleurenpalet

Beide dessins zijn verkrijgbaar in meerdere kleurtinten, deze tinten zijn gebaseerd op natuurlijke kleuren en materialen. Ruw linnen, zand en schelpen, plantaardige pigmenten, leisteen en steengrijs, keramiek en albast, aarde en klei. In het kleurenonderzoek is er rekening gehouden met het combineren van de verschillende dessins. De Rebun heeft een groot kleurpalet van maar liefst 23 kleuren, maar beschikt ook over de 9 kleuren van Granby. Hierdoor zijn beide dessins samen toe te passen in één interieur, ondanks de verschillende dessins.

Deze handgemaakte linnen-looks zijn zowel voor de hedendaagse als de klassieke interieurs. Tijdloos en altijd dé perfecte match!

Vescom Rebun vinyl wandbekleding
Rebun vinyl wandbekleding

 

Wij staan voor je klaar om samen met jou de juiste kleurkeuze passend bij jouw wensen en smaak te maken. Het juiste kleurenpalet is de kracht en sfeerbepalend voor jouw interieur.  Bij de juiste keuze van kleur in je interieur, die passen bij jouw als bewoner en bij de sfeer van de woning, maakt kleur het verschil.

Loop eens binnen in ons kleuratelier en kom er achter wat kleur voor jou kan betekenen.

 

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in