Persoonlijk ontwerp & advies

Minder huis, meer thuis!

Door deze rare tijden is gebleken dat een huis echt een thuis moet zijn. Een plek waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van de mensen om je heen. Een fijne plek welke helemaal past bij jou of jullie wensen!

Interieuradvies

 

Wij helpen je graag bij het vinden van jou ’thuis’, waarin al jou interieurdromen werkelijkheid worden en je elke dag opnieuw blij wordt als je door je eigen huis loopt. Het is belangrijk dat de leefomgeving en het kleurgebruik past bij jou of jullie persoonlijkheid. Het interieur moet praktisch en functioneel zijn om er een fijne plek van te maken waardoor je prettig kunt leven, maar praktisch en functioneel is niet het enige waar een interieur aan moet voldoen. Ook de sfeer van je huis speelt mee, hoe sfeervoller het interieur hoe warmer en gezelliger het aanvoelt en het echt een thuis wordt.

Of het nu gaat om de inrichting van een bestaande woning, nieuwbouw woning, bedrijf of het ontwerpen van een nieuwe keuken en of badkamer. Wij bieden je graag een persoonlijk advies en ontwerp en leveren exact de juiste materialen op maat! Een geheel totaalconcept welke bestaat uit een persoonlijk kennismakingsgesprek, een interieurontwerp, sfeerimpressie en kleur- en materiaaladvies aan huis. Met veel kijk op lichtinval, kleuren en functies, schetsen we samen met jou een mooi nieuw totaalplaatje.

Interieur-, kleur- en materiaaladvies

Stap gerust eens bij ons binnen en laat je inspireren!

Interieurontwerp en kleuradvies

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in