Volledige vrijheid in vormgeving en materiaal

Wij zetten jou interieurwensen om tot een passend ontwerp. Maatwerk kent geen grenzen, niet in ontwerp en ook niet in materiaal.

Met onze passie voor ontwerpen en oog voor detail, maken wij jou woonwensen waar. Van een kastenwand tot een bad meubel, bijna alles is mogelijk. Doordat maatwerk geen grenzen kent, kan je je creativiteit de vrije loop laten gaan en samen met ons tot een mooi eind resultaat komen.

Als de ideeën en wensen zijn besproken, gaan we aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp bestaat uit een drietal aanzichten en een 3D sfeerimpressie schets. De aanzichten zijn op schaal getekend en voorzien van de exacte maten. Naast de aanzichten wordt er ook altijd een 3D sfeerimpressie schets gemaakt, door deze schets krijg je een duidelijk beeld van het uiteindelijke eindresultaat.

Ontwerp gashaard

Als het ontwerp is gepresenteerd en alles is naar wens, kan er gekeken worden naar de kleuren en materialen. In het eerste gesprek zijn alle wensen besproken en is er ook aangegeven welke materialen en kleuren er toegepast moeten worden. Aan de hand daarvan zullen wij een voorselectie maken van de kleuren en materialen die wij in gedachten hebben, maar het is altijd goed om hier samen nogmaals naar te kijken.

Naast een ontwerp, wordt er ook een vrijblijvende offerte gemaakt. Hierin staat alles duidelijk omschreven en wordt het kostenplaatje besproken. Zodra het ontwerp en de offerte akkoord zijn en geheel passen bij de wensen, is het tijd voor de realisatie! En dat is toch wel het moment waar iedereen op zit te wachten.

En het resultaat mag er zeker zijn!

Realisatie ontwerp gashaard

Benieuwd naar wat maatwerk voor jou kan betekenen. Maak een afspraak in onze showroom en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor jou interieur.

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in