Wonen en koken in volledige harmonie

De keuken, één van de belangrijkste ruimtes in vele huizen. Heerlijk koken voor een groot gezelschap of juist lekker knus met het gezin.

Een plek waar je je meerdere malen per dag bevindt, dat is de keuken. Maar is jullie keuken op dit moment geheel naar wens en past deze bij jullie huidige leefstijl?

Er zijn diverse soorten afwerkingen en stijlen. Van sfeervol landelijk tot strak modern en uitgevoerd in mogelijke duurzame materialen van natuursteen tot composiet werkbladen en van alle merken apparatuur tot praktische accessoires. Er is voor ieder wat wils, maar hoe vind je de perfecte keuken welke helemaal aansluit op jullie wensen? Daar kunnen wij bij helpen!

Interieurontwerp modern Scandinavische keuken

 

Een interieur is best persoonlijk, deze is niet bij iedereen hetzelfde. Dit geldt ook voor de keuken, de één wilt graag voldoende werkruimte en de ander vindt het juist belangrijk dat er technische snufjes in de keuken verwerkt zijn. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zowel standaard als maatwerk keukens en helpen jou graag bij het vinden van de juiste combinatie. Dit doen wij met behulp van een ontwerp. Doordat wij een keukenontwerp voor jullie maken krijg je vanaf dat moment gelijk een idee van hoe jullie droomkeuken er uit komt te zien.

Een goed keukenontwerp is slechts de basis voor een nieuwe keuken, want een nieuwe keuken geeft nog geen fijne kookruimte, met de nadruk op ruimte. Wij maken een totaalconcept waarin een verrassend keukenontwerp passend is aan de woonomgeving en jullie leefstijl. Op basis van jullie persoonlijke wensen en ideeën gaan wij aan de slag met een uniek ontwerp. Vervolgens nemen we jullie stap voor stap mee in het gehele traject van voorbereiding, productie en montage. Kortom, een persoonlijke benadering die hoort bij een top product.

 

Interieurontwerp landelijk moderne keuken

 

Naast het ontwerpen adviseren wij jullie ook bij het toepassen van de kleuren, materialen en de apparatuur. De kleuren en materialen hebben een grote invloed op de sfeer en de uitstraling van de ruimte en is daardoor erg belangrijk, maar ook de keukenapparatuur is een belangrijk onderdeel van de keuken. Wij kijken naar jullie wensen en zoeken daarbij de juiste apparatuur bijpassend aan het keukenontwerp. Samen zorgen we voor een geheel totaalconcept.

Benieuwd naar wat een keukenontwerp voor jullie kan betekenen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en vraag naar de mogelijkheden.

Wie weet wordt jullie droomkeuken werkelijkheid!

 

Deel deze blog via:
Recommend
Share
Tagged in